I 2012 Kalle Kamel med i Hemmets Journal

Vecka 35 får Kalle Kamel med familj besök av Hemmets Journal!
Journalisten Tina Green och hennes fotograf gör reportage om lite annorlunda och spännande upplevelser runt om i Sverige till deras stora sommarnummer som kommer ut till midsommar varje år. I år gick turen till Österlen i Skåne och nästa sommar får vi läsa om besöket hos Kalle Kamel i Bergslagen.
Hemmets Journal som startade 1921 är idag Sveriges största veckotidning. Varje nummer läses av mer än en halv miljon människor! Här finns allt från härliga läsning till praktiska tips. Spännande reportage, suveräna recept, Sveriges bästa korsordsbilaga, senaste nytt om handarbete, mode, trädgård och inredning, medicin och hälsa. På nätet www.hemmetsjournal.se

Om Kalle Kamel

Jag är en kamel som bor i Gamla Viker, en lite by mellan Nora och Karlskoga. Jag är sambo med Anna och tillsammans fick vi en son Karlsson. Vi bor på en fin gård med Inger, Per-Ola och Pelle. Hela familjen är med på karavanfärd, en tjänst vi erbjuder för att underhålla människor. Alltid är det jättefint om någon sitter på oss och har det roligt.
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.