DOKTOR PÅ KARAVANFÄRD


I samband med att Daniel Gustavsson disputerade med avhandlingen – choosing the best of both worlds – the double life of the great crested newt – och blev doktor, fick han ett besök hos Kalle Kamel med familj av sina vänner.
Nedan ser ni några bilder med doktorn på karavanfärd med vännerna.

Efteråt blev det fika med macka och kamelkaka i salen.
Klicka HÄR för att läsa doktorsavhandlingen.

Om Kalle Kamel

Jag är en kamel som bor i Gamla Viker, en lite by mellan Nora och Karlskoga. Jag är sambo med Anna och tillsammans fick vi en son Karlsson. Vi bor på en fin gård med Inger, Per-Ola och Pelle. Hela familjen är med på karavanfärd, en tjänst vi erbjuder för att underhålla människor. Alltid är det jättefint om någon sitter på oss och har det roligt.
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.